OmnicomMediaGroup OMD Denmark
Studiejob: Video & Audio Trainee søges til Mediebureau

Elsker du at arbejde med tal, og interesserer du dig for medier og markedsføring? Vil du være med til at gennemføre kampagner for nogle af landets mest attraktive brands gennem optimering og indkøb af deres tilstedeværelse i tv-, online video-, radio- og biografmedier? Så er du måske den nye Video & Audio Trainee, vi søger til vores kontor i København.

Et alsidigt job hvor du lærer fra de dygtigste i branchen

Som Trainee vil du indgå i det daglige arbejde i Video & Audio-teamet som omhandler optimering, planlægning, indkøb og håndtering af tv-, radio-, bio- og online videokampagner for nogle af Danmarks største og mest professionelle annoncører og brands. Du vil få indsigt i medieverdenen og hvordan en kampagne afvikles fra planlægning til afslutning. Du vil både få ansvaret for dine egne opgaver, samt skulle hjælpe til i et travlt team, hvilket betyder at dagligdagen vil være præget af mange forskelligartede opgaver, herunder bl.a.:

 • Lave løbende opfølgning på kampagner
 • Afstemme budget for kampagner
 • Lave og sende placeringsoversigter til annoncørerne
 • Udvælge reklameblokke til kampagner
 • Herudover en masse forskellige ad hoc-opgaver

Vi tilbyder dig et introduktionsforløb, hvor du vil blive oplært i de værktøjer og programmer, vi bruger i vores arbejde, og du vil tilegne dig generel viden om mediemarkedet fra nogle af de dygtigste kolleger inden for branchen. Du bliver en del af en international virksomhed med et væld af muligheder, og du får mulighed for at indgå i vores lækre frokostordning og deltage i vores mange sociale arrangementer.

Arbejdstiden vil ligge på 20 timer om ugen, men vi fastsætter i fællesskab tilrettelægning af timerne, så de passer med dit studie. Da vi arbejder med mange deadlines, er det dog vigtigt, at vi kan planlægge din mødetid flere uger frem.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • brænder for at arbejde med medier og marketing
 • er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for markedsføring, matematik, økonomi eller lignende
 • har flair for tal og er logisk tænkende
 • er fortrolig i Excel – eller lyst til at lære det

Det kendetegner dig desuden, at du:

 • er struktureret og i stand til at bevare overblikket i travle situationer
 • er engageret og initiativrig, og har et højt personligt drive
 • forstår vigtigheden af rettidig omhu samt sætter en ære i at levere den højeste kvalitet og service
 • har lyst til at lære og tage ansvar

Vil du være med?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så ser vi frem til at høre fra dig dog senest den 3. juli 2017. Vi gennemfører interviews løbende og forbeholder os ret til at fjerne stillingsopslaget inden ansøgningsfristens udløb, såfremt vi har fundet den rette kandidat så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Head of Video & Audio, Asbjørn Shee Crusell på asbjorn.crusell@omnicommediagroup.com eller tlf. 38 14 56 00.

Om OMD Denmark

OMD rådgiver hver dag et stort udsnit af annoncører om media- og marketingproblemstillinger. Vores kundeportefølje strækker sig fra internationale megabrands til store og mellemstore, danske brands. Vi er et af Danmarks førende media- og marketingbureauer, hvilket vi tilskriver vores dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er alle yderst ambitiøse mennesker, som brænder for at levere høj kvalitet og professionelle rådgivningsprodukter til vore kunder. Vi er en harmonisk arbejdsplads; vi arbejder i et stærkt fagligt og dynamisk miljø, hvor vi værdsætter at have det sjovt og hjælpe hinanden. Globalt er vi del af det førende, internationale OMD netværk.

 
 

Send ansøgning ]   s [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Fast

Ansøgningsfrist:
03-07-2017

Tiltrædelse:
01-08-2017

Arbejdssted:
København Ø

[ ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Asbjørn Shee Crusell
Telefon: 38145600

Hjemmeside:
http://www.omd.com/