OmnicomMediaGroup Annalect
Consultant med interesse for analyse

Er du interesseret i data og analyse og brænder du for at omsætte analyseresultater til relevante indsigter? Trives du med matematik og med at håndtere komplekse problemstillinger? Hvis svaret er ja - er det dig vi er på udkig efter som vores nye engagerede Consultant i Data Science teamet.

Få en varieret hverdag
Vi laver blandt andet analyser, som kvantificerer effekten af vores kunders marketingindsats, og danner grundlag for optimering. For at kunne yde kvalificeret rådgivning, er det nødvendigt at besidde (eller opbygge) forståelse for marketing – herunder specifikt de digitale platforme, der anvendes.

Som Consultant hos Annalect kommer du til at bygge statiske modeller baseret på vores skabeloner. Dit primære fokus vil være på forretningsforståelse og på at omsætte resultater til indsigtfulde anbefalinger. Du kommer til at udføre analyser i samarbejde med et team bestående af andre Consultants, Data Scientists og Directors. I takt med at du oparbejder erfaring, vil du få mulighed for at udføre analyser selvstændigt, varetage kundedialog samt præsentere egne projekter.

I stillingen som Consultant vil du blandt andet komme til at beskæftige dig med at:

 • Udarbejde statiske modeller
 • Udarbejde præsentationer i PowerPoint
 • Forstå marketing, digitale platforme og mediemarkedet
 • Strukturere og danne overblik over store datasæt
 • Projektlede dine egne projekter

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver en del af et fagligt stærk netværk

Du bliver en del af Annalect, der er Omnicom Media Groups specialistenhed inden for udvikling af databaserede analyser og beslutningsstøttesystemer. Vi er i alt 40 medarbejdere, hvoraf 13 udgør Data Science teamet, som ved hjælp af avanceret matematik, statistik og økonometri bearbejder store mængder data med henblik på at tilvejebringe forretningsorienteret beslutningsstøtte. 

Vi tilbyder et job i en spændende virksomhed med mange muligheder. Vi har et stærkt fagligt fællesskab, og du kommer til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste specialister. Du vil blive udfordret på din forståelse af, hvordan data kan benyttes til at optimere virksomheders kommunikation, markedsføring og salgsarbejde. Derudover er vi en meget social arbejdsplads. Vi har en afslappet kultur, hvor der er plads til sjov men også ro til at fordybe sig i projekter. 

Vi tilbyder løn, der matcher dine kvalifikationer, sundhedsforsikring, frokostordning og adskillige sociale aktiviteter

Din profil
Vi forestiller os, at du:

 • Har basal erfaring med statistiske modeller og metode
 • Er analytisk og matematisk stærk
 • Er Cand.Merc. (MAT), Cand.polit. eller har lignende uddannelsesmæssig baggrund i f.eks. Applied Economics
 • Er en dygtig formidler
 • Er arbejdsom og nyder at være en del af, samt bidrage til et stærkt fagligt miljø
 • Kan lide at være med, hvor tingene går stærkt
 • Arbejder struktureret
 • Har lyst til at opbygge forståelse for marketing, digitale platforme og mediemarkedet i almindelighed
 • Er superbruger af Excel og PowerPoint
 • Er bruger af R

Vil du være med?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest d. 21. August. Vi indkalder kandidater til samtale løbende og forbeholder os retten til at tage opslaget ned, såfremt vi har fundet den rette kandidat inden fristens udløb.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Group Director Nils Englund på mail nils.englund@annalect.com

Om Annalect

Annalect er en del af Omnicom Media Group, som er en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche i rivende udvikling. Omnicom Media Group er en del af et hastigt voksende internationalt netværk, der rådgiver virksomheder om blandt andet digitale forretningsstrategier, markedsføring, media, markedsanalyse og effektmålinger. I Danmark tæller vi godt 220 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation, med en udpræget vinderkultur og store ambitioner.

 
 

Send ansøgning ]   s [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:
21-08-2017

Arbejdssted:
København Ø

[ ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Nils Englund
Telefon: +45 38145700

Hjemmeside:
http://www.annalect.dk